Adore 360 auttaa sinua kaikissa matkatoiveissasi 

Tarjoamme kokonaisvaltaisen matkasuunnittelun lisäksi yksittäisten pyyntöjen toteuttamista. Laita viestiä samantien!

 

Adore 360 suunnittelee ja organisoi räätälöityjä matkoja ympäri maailmaa 

 

Jokainen matkamme luodaan asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden pohjalta. Me ideoimme, hoidamme kaikki toivomanne järjestelyt ja varmistamme ensiluokkaisen palvelun. Adore 360 toteuttaa erittäin mielellään myös yksittäisiä toiveita, esimerkiksi majoituksen kartoittamisen varmistamaan loman täydellisen onnistumisen. Oli kyseessä sitten hotellihuone parhailla näkymillä, huvila meren äärellä tai huoneisto paikallisten keskuudessa. 

 

Minimoimme riskit ja kannamme vastuun, jotta asiakkaamme voivat keskittyä tärkeimpään — omaan kallisarvoiseen aikaansa. 

Maailma on täynnä henkeäsalpaavia paikkoja, aitoja elämyksiä ja kätkettyjä helmiä.

Niiden löytäminen ja parhaan hinta-laatusuhteen varmistaminen on asiantuntijuuttamme.

Adore 360 on erikoistunut toteuttamaan yksilöllisiä toiveita. Haluaisitko esimerkiksi majoittua luksusteltassa safarilla, lounastaa vuorten laaksossa tai tutustua kaupunkiin trendikkäästi kattokävelyllä? Valitsisitko paratiisisaaren Karibianmerellä, idyllisen kylän Pohjois-Italiassa tai sykkivän Saigonin? Adore 360:n kanssa matkustat minne päin maailmaa tahansa, aina ajatuksella.
 

Tarjoamme erilaisia palveluvaihtoehtoja, jotka räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan

Matkat ympäri maailmaa

Konsultointi

Yksityis- ja yritysasiakkaiden matkasuunnitelmat voivat sisältää päiväkohtaisen aikataulutetun suunnitelman varauksilla, kuljetuksilla, aktiviteeteilla ja muilla yksityiskohdilla. Tarjoamme myös toiveiden mukaan laadittuja suunnitelmia, jotka asiakkaat voivat itse toteuttaa haluamanaan ajankohtana, meistä riippumatta. 

Tarjoamme matkailualan palveluntarjoajille suunnattua konsultointia. Konsultointimme keskittyy korkean asiakaskokemuksen parantamiseen ja palvelukonseptien kehittämiseen. Merkityksellisyys, aitous ja korkea laatu yhdistettynä yksilölliseen ja räätälöityyn palveluun on erikoisosaamistamme.

Häät ja tapahtumat

Adore 360 tekee yhteistyötä hää- ja tapahtumatuottajien kanssa. Asiantuntijuuttamme on löytää juuri teille sopivat kohteet ja juhlapaikat ympäri maailmaa. Toteutamme seurueiden kaikki matka- ja majoitusjärjestelyt. Kaikki yksityiskohdat ovat järjestettävissä stailauksesta cateringiin ja tekniikan koordinointiin. 

Hyvä tietää

Hinnoittelu

Hinnoittelumme perustuu matkojen suunnitteluun ja organisointiin käytettyyn aikaan. Kaikki matkamme hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Ennen matkaan sitoutumista asiakas luonnollisesti saa kattavan ja visuaalisen tarjouksen.

Seurueet

 Adore 360 ei tarjoa valmis- tai ryhmämatkoja, mutta yksittäisen matkaseurueen koko on asiakkaan päätettävissä.

Yksityisyys

Kaikki matkamme ovat ehdottoman luottamuksellisia, joka on myös yksi kriteerimme palveluntarjoajille. Kauttamme saatte kaikki turva-alan palvelut henkivartijoista pelastussuunnitelmiin. 

Yepzon

 Teemme yhteistyötä Yepzonin kanssa. Yepzon on henkilökohtainen GPS-laite, joka lisää matkustamisen turvallisuutta merkittävästi. Laitteella on maailman parhaimmat paikannusominaisuudet.  Helpolla mobiilisovelluksella henkilö voidaan paikantaa sekunneissa vaikka maailman toiselta puolen.

Toimintatapa

Adore 360 ei ole sidottu kiinteään toimipisteeseen. Yhteydenpito kanssamme tapahtuu sähköpostitse, puhelimitse tai tapaamisilla missä päin maailmaa tahansa. 

Kuulisimme mielellämme ajatuksianne matkan sisällöstä, milloin haluaisitte matkustaa, seurueenne koon ja alustavan budjetin. Kaikkia vastauksia ei tarvitse vielä olla, me olemme hyviä kysymään.

Meistä lyhyesti

Me, Eeva (kuvassa vasemmalla) ja Ilona, olemme Adore 360:n perustajat.

 

Työuramme koostuu monipuolisista asiantuntijatehtävistä talouden, hallinnon ja tapahtumatuotantojen parissa. Olemme työskennelleet päivittäin eri palveluntarjoajien kanssa, joten loistavat neuvottelutaidot, organisointi ja tilanteiden ennakointi tulevat meiltä luonnostaan.

 

Supervoimiamme ovat pettämätön silmä yksityiskohdille, laajojen kokonaisuuksien hallinta sekä näkemyksellinen ajattelutapa.

 

Olemme aina suhtautuneet matkustamiseen intohimoisesti ja tiedämme kuinka haastavaa todellisten helmien löytäminen voi olla. Meille tärkeintä on pystyä toteuttamaan mahdottomaltakin kuulostavat ideat ja ylittää asiakkaidemme odotukset. 

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja inspiroidu!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Meistä olisi ihana kuulla sinusta!

Adore 360 Oy

2934047-1

  • Instagram
  • Facebook